Contact Catberry

Wat bieden we allemaal aan?

Sinds kort bieden we best veel aan en kan het wat verwarrend overkomen. Maar dit doen we om jou te kunnen voorzien van al het lekkers dat Catberry te bieden heeft.

Bij Catberry kan je terecht voor heerlijk gepersonaliseerd gebak. Helemaal op maat van wat je zelf wilt. Dit kan je hier bestellen. β™₯β™₯

Daarnaast hebben we Party Cakes die je kan bestellen! Om het voor jou gemakkelijk te maken hebben we een ruim assortiment gemaakt aan creaties aan een vaste lagere prijs waaruit je kan kiezen en instant bestellen op de datum die voor jou past. Hierbij kan je direct afrekenen en zal jouw taart klaarstaan op de aangeduide datum. Deze vind je hier.

Uiteraard bij gepersonaliseerd gebak horen ook andere kleine lekkere sweets. Gaande van cupcakes, cakesicles en zandkoekjes. Je kan heel gemakkelijk helemaal in thema van de taart gaan of zelf een thema aangeven voor de little sweets. Deze vind je hier.

Omdat we vinden dat ons klassiek gebak niet kan ontbreken bij het bestellen kan je elke week van woensdag tot zaterdag cookies, brownies, wortelcake, cupcakes en nog zoveel meer ophalen. Deze vind je hier.

Sinds enige tijd kan je ook langskomen in de winkel! Van woensdag tot zondag hebben we een toog vol lekkers liggen die je zo on the go kan meenemen. Losse gebakjes gaande van cupcakes, brownies, cakesicles en nog zoveel meer.
Lange Violettestraat 1, Gent tussen 9u en 17u.

Hoe vind je ons?

Atelier:

Catberry BV
Ottergemsesteenweg 166, 9000 Gent
BTWNR: BE 0768 952 157
REKNR: BE59 7340 5287 6426

Ophalen van bestellingen vrijdag & zaterdag
Vrijdag tussen 12:00-17:30
Zaterdag tussen 11:00-15:00

Koffiebar:

Catberry BV
Lange Violettestraat 1, 9000 Gent
REKNR: BE59 7340 5287 6426

Open van woensdag tot zondag van 9u tot 17u. Bestellingen kunnen opgehaald worden
tijdens de openingsuren.
Gesloten op maandag en dinsdag

Catberry atelier bevindt zich op een hoek en is heel gemakkelijk te bereiken met de auto. Catberry is niet gelegen in de LEZ zone en je kan vlot parkeren als je gebak ophaalt. Het bevindt zich dichtbij het Universitair Ziekenhuis in Gent en de Heuvelpoort (Overpoort). Het is hierdoor heel vlot bereikbaar via de snelwegen. Het atelier ligt een kwartiertje stappen van Gent-Sint-Pieters station en een halfuurtje stappen van het centrum.

Catberry koffiebar bevindt zich op een boogscheut van centrum Gent en Gent Zuid. Je kan heel gemakkelijk parkeren in de parking Zuid als je van buiten Gent komt. Na 2 min. wandelen kom je bij ons terecht. Als je met de fiets komt kan je jouw fiets heel gemakkelijk in één van de fietsenrekken schuinover
of op de hoek aan het copycenter plaatsen.

Heb je nog een vraag voor ons?

Heb je nog een vraag die je nergens beantwoord krijgt? Zelfs niet na het lezen van de FAQ of de bestelpagina’s? Stel je vraag dan hieronder en dan geven we zo snel mogelijk een antwoord op je vraag!