Contact Catberry

Wat bieden we allemaal aan?

Sinds kort bieden we best veel aan en kan het wat verwarrend overkomen. Maar dit doen we om jou te kunnen voorzien van al het lekkers dat Catberry te bieden heeft.

Bij Catberry kan je terecht voor heerlijk gepersonaliseerd gebak. Helemaal op maat van wat je zelf wilt. Dit kan je hier bestellen. OPGELET! Gepersonaliseerd gebak is volgeboekt tot eind December! Begin december gaat de agenda open voor 2023! β™₯β™₯

We hebben wel nog Party Cakes die je kan bestellen! Om het voor jou gemakkelijk te maken hebben we een ruim assortiment gemaakt aan creaties aan een vaste prijs waaruit je kan kiezen en instant bestellen op de datum die voor jou past. Hierbij kan je direct afrekenen en zal jouw taart klaarstaan op de aangeduide datum. Deze vind je hier.

Uiteraard bij gepersonaliseerd gebak horen ook andere kleine lekkere sweets. Gaande van cupcakes, cakesicles en zandkoekjes. Je kan heel gemakkelijk helemaal in thema van de taart gaan of zelf een thema aangeven voor de little sweets. Deze vind je hier.

Omdat we vinden dat ons klassiek gebak niet kan ontbreken bij het bestellen kan je elke week tot donderdagavond cookies, brownies, wortelcake, cupcakes en nog zoveel meer bestellen om op te halen op zaterdag tussen 11u en 15u. Deze vind je hier.

Sinds enige tijd kan je ook langskomen in de winkel! Op zaterdag hebben we een toog vol lekkers liggen die je zo on the go kan meenemen. Losse gebakjes gaande van cupcakes, brownies, cakesicles en nog zoveel meer. Ottergemsesteenweg 166, 9000 Gent tussen 11u en 15u.

Hoe vind je ons?

 • Catberry BV
 • Ottergemsesteenweg 166, 9000 Gent
 • BE 0768 952 157
 • BE59 7340 5287 6426
 • Ophalen van bestellingen vrijdag tot zondag
  • Vrijdag tussen 12:00-17:30
  • Zaterdag tussen 11:00-15:00
 • Winkel open op Zaterdag tussen 11:00-15:00
 • Gesloten tussen zondag en donderdag

Catberry bevindt zich op een hoek en is heel gemakkelijk te bereiken met de auto. Catberry is niet gelegen in de LEZ zone en je kan vlot parkeren als je gebak ophaalt. Het bevindt zich dichtbij het Universitair Ziekenhuis in Gent en de Heuvelpoort (Overpoort). Het is hierdoor heel gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. Het atelier ligt een kwartiertje stappen van Gent-Sint-Pieters station en een klein halfuurtje stappen van het centrum.

Heb je nog een vraag voor ons?

Heb je nog een vraag die je nergens beantwoord krijgt? Zelfs niet na het lezen van de FAQ of de bestelpagina’s? Stel je vraag dan hieronder en dan geven we zo snel mogelijk een antwoord op je vraag!