Contact Catberry

Wat bieden we allemaal aan?

Bij Catberry kan je terecht voor de heerlijkste taarten!We hebben een heel fijn gamma aan Party Cakes die je kan bestellen! Om het voor jou gemakkelijk te maken hebben we een ruim assortiment gemaakt aan creaties waaruit je kan kiezen en instant bestellen op de datum die voor jou past. Hierbij kan je direct afrekenen en zal jouw taart klaarstaan op de aangeduide datum. Deze vind je hier.

Uiteraard bij taarten horen ook andere kleine lekkere sweets. Gaande van cupcakes en cakesicles. Deze vind je hier.

Omdat we vinden dat ons klassiek gebak niet kan ontbreken bij het bestellen kan je elke week van woensdag tot zaterdag cookies, brownies, wortelcake, cupcakes en nog zoveel meer ophalen. Deze vind je hier.

Wij hebben ook een zalige winkel/koffiebar! Van woensdag tot zondag hebben we een toog vol lekkers liggen die je zo on the go kan meenemen. Losse gebakjes gaande van cupcakes, brownies, cakesicles en nog zoveel meer.
Lange Violettestraat 1, Gent tussen 10u en 18u.

Gepersonaliseerde taarten staan voorlopig on hold. Hier hebben we jammer genoeg niet de tijd en ruimte meer voor om deze te maken. Hopelijk kunnen we hier in de toekomst verandering in brengen.

Hoe vind je ons?

Atelier:

Catberry BV
Ottergemsesteenweg 166, 9000 Gent
BTWNR: BE 0768 952 157

Ophalen van bestellingen vrijdag & zaterdag
Vrijdag tussen 12:00-16:30
Zaterdag tussen 11:00-15:00

Koffiebar:

Catberry BV
Lange Violettestraat 1, 9000 Gent

Open van woensdag tot zondag van 10u tot 18u.
Bestellingen kunnen opgehaald worden
tijdens de openingsuren.
Gesloten op maandag en dinsdag

Catberry atelier bevindt zich op een hoek en is heel gemakkelijk te bereiken met de auto. Catberry is niet gelegen in de LEZ zone en je kan vlot parkeren als je gebak ophaalt. Het bevindt zich dichtbij het Universitair Ziekenhuis in Gent en de Heuvelpoort (Overpoort). Het is hierdoor heel vlot bereikbaar via de snelwegen. Het atelier ligt een kwartiertje stappen van Gent-Sint-Pieters station en een halfuurtje stappen van het centrum.

Catberry koffiebar bevindt zich op een boogscheut van centrum Gent en Gent Zuid. Je kan heel gemakkelijk parkeren in de parking Zuid als je van buiten Gent komt. Na 2 min. wandelen kom je bij ons terecht. Als je met de fiets komt kan je jouw fiets heel gemakkelijk in één van de fietsenrekken schuinover
of op de hoek aan het copycenter plaatsen.

Cadeaubon

Het is je beste vriend(in), collega of werknemer’s verjaardag
en je weet niet wat te kopen?
Dan is zo een heerlijke cadeaubon echt PERFECT voor jou! 

Bestel jouw bon nu en reken direct af op de website!
Geen gedoe en je hebt onmiddellijk een zalige bon die je kan gebruiken op de website of in onze koffiebar. 

Een beter cadeau kan toch niet? 😉

 

Heb je nog een vraag voor ons?

Heb je nog een vraag die je nergens beantwoord krijgt? Zelfs niet na het lezen van de FAQ of de bestelpagina’s? Stel je vraag dan hieronder en dan geven we zo snel mogelijk een antwoord op je vraag!